Díjak, elismerések


Szakmai elismerések, díjak

A SPECTRUM megalakulása óta célja, hogy az elektronikai fejlesztések élvonalába tartozó csúcstechnikás műszaki megoldásokat szállítsa ügyfeleinek. A biztonság-védelem területén tett munkáink elismeréseként, a Szakma Legjobbjai pályázaton többszörös kitüntetésben részesültünk.

‘2001 – Kültéri védelem
A „Professzionális kültéri védelem új rendszereinek kidolgozásért” cégünket az IBSSA (Nemzetközi Testőr- és Vagyonvédelmi Szolgáltatók Szövetsége) elismerő oklevelével és kitüntetésével jutalmazta. Eszköz arzenálunk, műszaki megoldásaink választékaazóta is folyamatosan bővül: szenzorkerítések, kültéri mozgásérzékelők, hangágyúk, videó-képtartalom elemzők, videó alapú mozgás- és behatolásjelző rendszerek, hőkamerák...

‘2002 – Hálózatos képátviteli rendszerek
A videó távfelügyelet és hálózatos képátviteli rendszerek területén elért kimagasló sikereinkért az „Év biztonságtechnikai megoldása” díjban részesültünk. Magyarországon elsőként vezettük be a valós idejű kapcsolt vonalas és hálózatos képtovábbító rendszereket. A több telephelyes, vagy multinacionális vállalatok sikerrel alkalmazzák a SPECTRUM® által kínált Internet/Intranet alapú valós idejű, csúcsminőségű videó képátviteli rendszereket. (GSM/GPRS/ADSL/W-LAN kommunikáció).

‘2006 – UTP videó képátvitel
Magyarországon elsőként vezettük be az UTP képátviteli rendszerek új generációs eszközeit. Az elmúlt évek alatt számtalan sikeres kivitelezési project valósult meg ipari objektumokban, raktár-bázisokban, kereskedelmi-létesítményekben, ahol rendszereink igazolták az  NVT-UTP technológiában rejlő kimagasló minőséget, megbízhatóságot és rugalmas rendszer építési-bővítési lehetőségeket. Munkák elismeréseként „Az év biztonságtechnikai megoldása különdíj”-ban részesültünk.

’2008 – IP MEGAPIXEL – „Az Év Biztonságtechnikai Megoldása”
Az IQEYE – MULTI-MEGAPIXEL IP kamera rendszerekkel létrehozott megoldásainkkal, a DETEKTOR+ és az IBSSA – Nemzetközi Testőr- és Vagyonvédelmi Szolgálatok Szövetsége „Szakma Legjobbjai ’2008” pályázatán cégünk az „Év Biztonságtechnikai Megoldása” díj első helyezettje.
Hungarian English French German Portuguese Russian Spanish

Termék keresés

Bejelentkező űrlap

Kiemelt Cikkek

Kövess a facebookon

Facebook Like

Ki van itt?

Oldalainkat 59 vendég és 0 tag böngészi