Jogi közlemény


A www.spectrum.hu valamint a www.spectrumonline.hu és www.ipmegapixel.hu oldalakkal kapcsolatban.
Kérjük, hogy az alábbi feltételeket figyelmesen olvassa el, és ne nyissa meg site-ot és annak oldalait, amennyiben az alábbi feltételekkel nem ért egyet. A site bármely oldalának megnyitásával a feltételeket magára nézve kötelezőnek ismeri el.
 
Védjegyoltalom és szerzői jog
Az oldalak és a bennük megjelenő összes információ és képanyag – ellenkező kikötés hiányában - a Spectrum Security Safety Kft. tulajdona, szerzői jogi védelem alá esik, annak előzetes írásbeli engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, másolása, terjesztése törvénysértő. A Kft. a jogainak védelme érdekében fellép minden jogsértővel szemben.
 

Információk és anyagok használata
Az oldalakon megjelenő információk, anyagok, feltételek, árak, meghatározások és leírások módosulhatnak. Valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. Az információkat törekszünk folyamatosan frissíteni, ugyanakkor nem vállalunk felelősséget az információk esetleges pontatlanságai, félreérthetőségei, nem aktuális állapota és az elírások miatt.

Kárfelelősség kizárása 
A Spectrum Security Safety Kft nem tartozik kártérítési felelősséggel, amelyek az oldallal kapcsolatban
- vagy az oldal használatából
- használatra képtelen állapotából
-a nem megfelelő működésből, hiányosságból, üzemzavarból, vírusból, rendszerhibából keletkeznek.

Rendelkezési jogok
Abban az esetben, ha személyes jellegű adatokat ad meg- például postacímet, e-mail címet, telefon- vagy faxszámot és egyéb azonosító adatokat, akkor azokat az adatokat cégünk az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli, azokaz az Ön értesítés és beleegyezése nélkül nem osztjuk meg senkivel, nem adjuk át senkinek, kivéve, ha arra jogszabály (számviteli és egyéb előírások) kötelez bennünket.
 
Hungarian English French German Portuguese Russian Spanish

Termék keresés

Bejelentkező űrlap

Kiemelt Cikkek

Kövess a facebookon

Facebook Like

Ki van itt?

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi