MINDEN, AMI BIZTONSÁG!

 
Ha Ön már rendelkezik GARRETT fémkereső kapuval - vagy új készülék beszerzését tervezi, érdemes áttekinteni rövid ismertetőnket, a GARRETT fémdetektor kapukhoz választható opcionális extrákról...

CMA - IP Alapú távfelügyeleti modul

GARRETT CMA IP alapú távfelügyeleti modul fémkereső kapukhozPD-6500i típusba építhető TCP/IP ethernet modul, Windows alapú felügyeleti szoftverrel. Az IP hálózatba kapcsolt detektor kapuk: távprogramozhatók, működésük, zóna kijelzésük / riasztásaik online távfelügyelhetők. A személyforgalomról és riasztásokról ábrás, grafikus kimutatások, statisztikák készíthetők.
Kiválóan alkalmazható felügyeleti szoftver repülőtereken, több kapuval rendelkező telephelyeken, és minden olyan vállalatnál, ahol hasznosítják az IP technológia nyújtotta előnyöket.

Képernyőkép a CMA szoftverrel készült statisztikákról:
Garrett CMA fémkereső kapu távfelügyeleti szoftver


REMOTE CONSOLE - Fémkereső kapu távvezérlő tasztatúra
Garrett fémkereső kapu távvezérlő tasztatúra - remote console
Vezetékes távvezérlő tasztatúra, beépített LCD és riasztás kijelzővel. Mindazon helyeken, ahol a biztonsági személyzet a kaputól leválasztott védett térben tartózkodik, a távvezérlő tasztatúra segítségével közvetlenül kezelheti a fémkereső kaput, pl. hangerő, érzékenység, detektálási programok beállítása, valamint a riasztás jelzéseket és forgalmi statisztikákat is nyomon követheti.
BV intézetek, nagykövetségek kérésére készített termék.


GARRETT Véletlen Generátor - PD-6500i kapuhoz

A biztonsági vezetők által kért szolgáltatás minden új telepítésű kapu széria tartozéka. Régebbi kapuk esetében a központi vezérlő frissítésével elérhető bővítés. A normál, fémdetektoros riasztás mellett lehetőség van szúró-próba szerű ellenőrzések - ún. véletlen generátoros kiválasztás beállítására is. Különösen ajánlott opció nagyforgalmú, vállalati ellenőrzési pontokon, ahol a gyors kiléptetés miatt, nincs idő minden kézi táska ellenőrzésére és nem rendelkeznek csomagvizsgáló röntgennel sem.


Szállító kocsi - fémkereső kapu mozgatásához
Garrett Magna Dolly fémkereső kapu szállító görgőkocsiPraktikus kiegészítő - telephelyen belül történő kapu-mozgatáshoz, áthelyezéshez. Biztonsággal rögzíti a fémkereső kapu oldal-paneleit, ezt követően akár egy ember is, önállóan a kért helyszínre tudja szállítani a fémkereső kaput.
Alkalmazásával megtakarítja a kapu-szét-és-ismételt összeszerelése fordított időt, az oldalfalak stabil rögzítésével pedig megelőzhető a felépítmény szállítás közben történő megerőltetése, deformációja.


Garrett Akkumulátor Modul - Szünetmentes tápegység
Garrett battery back-up unit - akkumulátor modulÜzletmenet-folytonosság - zökkenőmentes ki- és beléptetés. Közvetlenül a középkonzolba, rejtve telepíthető kiegészítő, automatikus akkumulátor töltő-karbantartó modul. Áramszünet idején (feltöltött akkumulátorral) órákig biztosítja a fémkereső kapu tápellátását.


GARRETT OTP - érzékenységi szint kalibráló eszköz

Szimulált pisztoly, a fémkereső kapu helyes beállításához.
Garrett OTP - operational test piece - teszfém érzékenység kalibrációhoz



Stabil talpak és rögzítő készletek kapu telepítéséhez
Ne várja meg, amíg detektor kapu felborul / felborítják. Ha a kaput a padlóhoz rögzíti, a beleset és káresemény megelőzhető.
Padlóra ragasztható rögzítő elemgarrett kapu stabil talp

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46

Kövess a facebookon