NVT - EXTRA PROMÓCIÓ

NVT Network Video Technologies Magyarországi forgalmazóKedvező híreink vannak, a real-time, minőségi képátviteli megoldást kereső olvasóinknak. Az amerikai NVT - Network Video Technologies választéka új fejlesztésekkel bővült, az árak kedvezőbbek lettek.

Az NVT által kifejlesztett technológia az iparág által elismert, gyakorlatban bizonyított, minőségi megoldást képvisel. A legújabb fejlesztéseiket az alábbi három kategóriában tudjuk összegezni:

DIGITAL EQ HUB:
NVT DigitalEQ HUBAktív konverterek, melyek CAT5 UTP vezetéken akár 1 - 1,5km távolságon is - real-time képátvitelt biztosítanak. A DIGITAL EQ széria különlegessége, hogy nem igényel kalibrációt, utánállítást, mivel a videó-jelszint beállításokat, fényerőt és élesség optimalizációt az intelligens elektronika folyamatosan, önműködően elvégzi.


STUB HUB:
NVT Stub HubKöltség- és helytakarékos videó jelátalakítók 8 - 16 - 32 csatornás változatban. Az aktív STUB HUB nem rendelkezik külön LED kijelzővel, de felösleges is, hiszen az NVT kimagasló rendelkezésre állásának köszönhetően, megszokhattuk, hogy az állapot visszajelző LED-ek az NVT termékeken mindig "rendben vannak".... Egyszerű, karbantartás mentes - plug n' play konverterek passzív (300m) és aktív (megnövelt hatótávú) változatokban.

NVT stub hub passzívA RACK-ben soha nincs elég hely... Az új STUB HUB-ok alacsony mélységének köszönhetően optimalizálható a RACK hely kihasználás; a kábel átkötések könnyebben, áttekinthetőbben alakíthatók ki.
PVD - Power-Video-Data

NVT PVD - kamera tápellátás kép és adatátvitel 1 kábelenKét legyet egy csapásra: építsen olcsó, analóg CCTV kamera rendszert, jövőbiztos CAT5 struktúrált kábelezéssel. Ez a vezetékezési technika költséghatékony, könnyen szerelhető, és a hagyományos CCTV (analóg) ipari kamerákkal kombinálva különleges előnyöket hordoz. Az NVT PVD - "Power-Video-Data" konverterei egy és ugyanazon vezetéken továbbítják: a kamera tápellátást, videó-jelet és telemetria vezérlést (adatot).

Mikor ajánlott NVT és/vagy NVT-PVD technológia alkalmazása:
- real-time képátvitel a kamerától - a képrögzítő központig
- nincs 95m korlát CAT5 kábelen
- nincsenek közbe iktatva switch-ek aktív hálózati elemek: kevesebb hibalehetőség
- kamera jelátvitel, telemetria és tápellátás ugyanazon CAT5 UTP kábelen
- 1 db UTP-n akár 4 videó jel is továbbítható
- passzív elemekkel 225 - 300m hatótáv, aktív konverterekkel 750m - 1000m - 1500m hatótáv.
- NVT különleges zavar, túlfeszültség és tranziens elleni védelem
- jobban hajlítható mint az optikai kábel (oszlopok, szűk kábel alépítmények)
- meglévő CAT5 rendezőszekrények, patch panelek és végpontok felhasználhatók
Végül de nem utolsó sorban: az NVT-UTP technológiával megépített analóg rendszer utólag IP alapúra átalakítható.

Nagy mennyiségű kamerát, vagy hosszú vezeték-távolságot igénylő objektumoknál (több emeletes irodaházak, lépcsőházak, előterek): kedvező árú analóg kamerákkal, és a struktúrált kábelezés előnyeivel a kamera rendszer gyorsan, olcsón építhető ki, miközben a képminőség is maximális szinten tartható. Próbálja ki - a látvány önamgáért beszél.

Most jön a ráadás:
Áraink még kedvezőbbek lettek - kérje ajánlatunkat.
Hungarian English French German Portuguese Russian Spanish

Termék keresés

Bejelentkező űrlap

Kiemelt Cikkek

Kövess a facebookon

Facebook Like

Ki van itt?

Oldalainkat 33 vendég és 0 tag böngészi