Kaputelefon-rendszerek
 

mobotix t24 door-station intelligens videó kaputelefon
MOBOTIX – IP kaputelefonok high-tech alapokon

A német gyártmányú MOBOTIX videó-kaputelefonok napjainkban elérhető legkorszerűbb videó-kommunikációs technológiára épülnek. Elsősorban luxus-lakások és vállalati felhasználók igényeit figyelembe véve tervezték, így ebben a termékben mindenből a legjobbat kapjuk: kétirányú videó-telefonálás, iphone, ipad és PC hozzáférés, elektronikus üzenetküldés.
180° nagy látószögű és nagyfelbontású panoráma kamera foto realisztikus képet és hangfelvételt készít látogatóinkról, mely egyben biztonsági térfigyelőként is funkcionál.

 

urmet domus kaputelefonokUrmet – Jól bevált klasszikus

Az olaszországi URMET DOMUS cég méltán híres a jó minőségű, és esztétikus formatervű audió – és videó kaputelefon készülékeiről. Kiforrott termékpaletta: URMET audió- és videó-kaputelefonok az egyéni-megoldásoktól a többlakásos, vállalati rendszerekig méretezhetők.

 

golmar kaputelefon forgalmazás telepítés alkatrész szervizGolmar - Az elérhető kényelem

A spanyolországi Golmar kaputelefonok kiváló ár/érték arányú mutatói mellett, kiemelnénk ez európai gyártás, terméktámogatást, alkatrészellátást. Ritka, hogy valami olcsó – és jó is egyszerre, a Golmar cégnek ezt a kettő tulajdonságot sikerült ötvöznie.


További forgalmazott kaputelefon márkáink:

FARFISA, WINNERS, FUTURA DIGITAL, BPT

Hungarian English French German Portuguese Russian Spanish

Termék keresés

Bejelentkező űrlap

Kiemelt Cikkek

Kövess a facebookon

Facebook Like

Ki van itt?

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi