ADAMS HF-1

Ímél
Személy-ellenőrző kesztyű, beépített fémkeresővel
ADAMS_HF_1_516c202c0141f.jpgADAMS_HF_1_516c202c0141f.jpg
Gyártó: Adams Electronics
Leírás
Az új HF-1 detektor kesztyű forradalmasítja a kézi személy-ellenőrzés és motozások hatékonyságát. Gyakorlatilag egy kevlár védelemmel ellátott „szabad-kezes” fémkereső.

Az erősített, kevlár borítású kesztyűben a keresést végző személy védve van pengék vagy fertőző tűk okozta veszélyektől, miközben a beépített ADAMS fémkereső elektronika megtalálja az elrejtett fémtárgyakat. A motozás során így fegyverek, csempészáruk és bármilyen más fém is felderíthető, miközben az operátor kezét nem foglalja egy hagyományos kivitelű fémkereső.

Az ADAMS HF-1 fémkereső kesztyű az operátor csuklójánál rezgéssel, diszkréten jelez, ha fémtárgyat talált. Erős, tartós anyagból készül, ugyanakkor könnyű, így viselni, használni, egyaránt kényelmes, és nem igényel semmilyen állítgatást, hangolást. Bekapcsolás után azonnal bevetésre kész – ilyen egyszerű!

A fémkereső áramkör a kesztyű anyagában van elrejtve, így mindkét kesztyű fémdetektorként is funkciónál, amin semmilyen látható vezeték, kapcsoló, stb. nincs! A detektort 1db 9V elem vagy akkumulátor működteti.
A HF-1 kesztyű elérhető „Duál-aktív” (D/A) párban (amikor mindkét kézre aktív fémkereső jut), vagy „Passzív-Aktív” (P/A) párban, utóbbi esetben csak a bal- vagy jobbkézen lévő kesztyűben van fémkereső.

Ajánljuk:
BV intézeteknek, bevetési osztagoknak, rendezvény biztosítóknak és katonai/hadipari alkalmazásra.


Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Hungarian English French German Portuguese Russian Spanish

Termék keresés

Bejelentkező űrlap

Kiemelt Cikkek

Kövess a facebookon

Facebook Like

Ki van itt?

Oldalainkat 39 vendég és 0 tag böngészi