MINDEN, AMI BIZTONSÁG!

Slide Background
Személy-ellenőrzés
A detektor kapu és röntgenes csomagátvizsgáló megelőzi értékes áru, szerszámok, alapanyagok, adathordozók vagy információk kivitelét.
Slide Background
Exkluzív beléptető kapuk
A korszerű beléptető rendszer nem csak megbízható, de szép is.
Slide Background
Ipari sorompók
Gyors, hatékony gépjármű beléptetés: sorompók, kártyaolvasók, automata rendszámfelismerő – kamerás térfigyelővel dokumentálva.
Slide Background
Videó analitika
Arcfelismerés, gyártás-minőség ellenőrzés, területvédelem vagy ipari-vezérléstechnika.


Videó Megfigyelő Rendszerek


Napjaink korszerű biztonsági rendszereinek egyik alappilérét - a kamerás térfigyelő rendszerek adják. Az eseményeket dokumentáló videófelvételek, arcképekről készült fotók nélkölözhetetlenek bármilyen nyomozás elindításához, vagy vitás ügy korrekt rendezéséhez.

Nem elég a bűncselekményt detektálni. A bűnelkövetés tényét bizonyítani kell, az elkövető személyt azonosítani. A tiszta, jó minőségű videó felvétel nagy segítséget nyújt e cél megvalósításában.

Legyen az egy kis üzlethelyiség vagy egy komplex ipari objektum, nálunk mindent megtalál a komplett videó rendszer kiépítéséhez. Intelligens videós termékeink olyan szolgáltatásokat nyújtanak, mint pl: távoli hozzáférés, rendszer-szintű vezérlés, szelektív rögzítés.
alt
A szakma által elismert, többszörösen díjnyertes technológiáink magába foglalják a CCTV (analóg), IP (hálózatos) és MEGAPIXEL alapú térfigyelő rendszereket, valamint ezek kombinációjából létrehozott HYBRID megoldásokat. Vegye igénybe konzultációs szolgáltatásainkat, hogy magasan kvalifikált szakembereinkkel az optimális ár - érték - teljesítmény mutatókkal rendelkező rendszert tervezhessük meg Önnek.

 
IQ-recorderModuláris szerver rendszerek

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46

Kövess a facebookon