MINDEN, AMI BIZTONSÁG!


PTZ - Távvezérelt / Speed-Dóm kamerák

 

Előnyei:
Speed-dome kameraPan - Tilt - Zoom funkciók: A kamera nem egy fix látómezővel rendelkezik, forgatható, nagyítható - igény szerinti területek kiemelhetők, jobban láthatók.

Jobb képminőség: a gyártók a speed-dóm kamerákat jellemzően jobb minőségű objektívvel, és nagyobb teljesítményű, hatékonyan programozható DSP chippel szerelik. Az eredmény: lényegesen jobb képminőség, mint bármilyen más, hagyományos, analóg PAL CCD kameránál.

Betanítható járőr-útvonalra és aktiválható külső riasztás-jelzésre: kerítésvédelmi rendszer, kültéri mozgásérzékelők, ajtó-nyitásérzékelők stb. riasztása esetén, a kamera a riasztás helyéről érkező területre fókuszál.
Toshiba PTZ dome kamera
Automata célkövető: speed-dóm kamerák speciális változata. Alacsony forgalmú helyeken a kezelő személyzet kiváltható automata célkövetővel. Ebben a konfigurációban a speed-dóm kamerát fix, referencia kamerák segítik a céltárgyra pozícionálni, hogy mozgó személyt/járművet nyomon kövessen. Több mozgó célpont esetén a kamera felváltva kapcsol, előre beállított időközönként.

IP Speed-dóm: speciális enkódereinkkel az analóg speed-dóm kamerák IP hálózatba illeszthetők és távvezérelhetők.
 
A távvezérelt kamerák egyetlen \"hátránya\", hogy hatékony működésükhöz célszerű videó-operátort, kezelő személyzetet biztosítani.
Mozgó alkatrészt tartalmaznak, így szerviz igényük magasabb.

 

Kiváló alternatíva PTZ kamerák helyett:

IP MEGAPIXEL Kamerák - melyek a teljes területet egyszerre lefilmezik, a felvett képanyagból utólag a kívánt részlet kinagyítható.

Bővebb információ: www.ipmegapixel.hu
Nincs találat

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46

Kövess a facebookon