MINDEN, AMI BIZTONSÁG!

Slide Background
Személy-ellenőrzés
A detektor kapu és röntgenes csomagátvizsgáló megelőzi értékes áru, szerszámok, alapanyagok, adathordozók vagy információk kivitelét.
Slide Background
Exkluzív beléptető kapuk
A korszerű beléptető rendszer nem csak megbízható, de szép is.
Slide Background
Ipari sorompók
Gyors, hatékony gépjármű beléptetés: sorompók, kártyaolvasók, automata rendszámfelismerő – kamerás térfigyelővel dokumentálva.
Slide Background
Videó analitika
Arcfelismerés, gyártás-minőség ellenőrzés, területvédelem vagy ipari-vezérléstechnika.

Kaputelefon-rendszerek
 

mobotix t24 door-station intelligens videó kaputelefon
MOBOTIX – IP kaputelefonok high-tech alapokon

A német gyártmányú MOBOTIX videó-kaputelefonok napjainkban elérhető legkorszerűbb videó-kommunikációs technológiára épülnek. Elsősorban luxus-lakások és vállalati felhasználók igényeit figyelembe véve tervezték, így ebben a termékben mindenből a legjobbat kapjuk: kétirányú videó-telefonálás, iphone, ipad és PC hozzáférés, elektronikus üzenetküldés.
180° nagy látószögű és nagyfelbontású panoráma kamera foto realisztikus képet és hangfelvételt készít látogatóinkról, mely egyben biztonsági térfigyelőként is funkcionál.

 

urmet domus kaputelefonokUrmet – Jól bevált klasszikus

Az olaszországi URMET DOMUS cég méltán híres a jó minőségű, és esztétikus formatervű audió – és videó kaputelefon készülékeiről. Kiforrott termékpaletta: URMET audió- és videó-kaputelefonok az egyéni-megoldásoktól a többlakásos, vállalati rendszerekig méretezhetők.

 

golmar kaputelefon forgalmazás telepítés alkatrész szervizGolmar - Az elérhető kényelem

A spanyolországi Golmar kaputelefonok kiváló ár/érték arányú mutatói mellett, kiemelnénk ez európai gyártás, terméktámogatást, alkatrészellátást. Ritka, hogy valami olcsó – és jó is egyszerre, a Golmar cégnek ezt a kettő tulajdonságot sikerült ötvöznie.


További forgalmazott kaputelefon márkáink:

FARFISA, WINNERS, FUTURA DIGITAL, BPT

Nincs találat

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46

Kövess a facebookon