MINDEN, AMI BIZTONSÁG!

Slide Background
Személy-ellenőrzés
A detektor kapu és röntgenes csomagátvizsgáló megelőzi értékes áru, szerszámok, alapanyagok, adathordozók vagy információk kivitelét.
Slide Background
Exkluzív beléptető kapuk
A korszerű beléptető rendszer nem csak megbízható, de szép is.
Slide Background
Ipari sorompók
Gyors, hatékony gépjármű beléptetés: sorompók, kártyaolvasók, automata rendszámfelismerő – kamerás térfigyelővel dokumentálva.
Slide Background
Videó analitika
Arcfelismerés, gyártás-minőség ellenőrzés, területvédelem vagy ipari-vezérléstechnika.

GARRETT PD6500i fémkereső kapu

Cikkszám: PD6500i
noimage

Multizónás, zóna-kijelzős fémdetektor kapu, a csúcsmodell

Megnézem a kívánságlista oldalt
Megnézem az összehasonlítást

MagnaScanner PD-6500i


Az új PD-6500i a GARRETT exkluzív, digitális jelfeldolgozó (DSP) alapú technológiáját alkalmazza, mely pontos céltárgy meghatározást tesz lehetővé a test bal- és jobb oldalán, tetőtől-talpig. Az egyedülálló, 33-zónás "pinpoint" detektálás maximális biztonságot, nagy áteresztő képességet, és megbízható működést biztosít. A különféle detektálási programok között tartalmazza a TSA (Transportation Security Administration) által meghatározott reptéri biztonsági ellenőrzési szintet is.
A multi-dimenziós tekercselés megtalálja a rejtett lőfegyvereket, késeket, és mindenféle lapos- vagy henger alakú fegyvert, függetlenül annak elhelyezésétől. A multizónás érzékenység állítás maximális detektálást biztosít, függetlenül a környezeti változásoktól.
A személyek áthaladását könnyen leolvasható "MEHET" és "ÁLLJ" szimbólumok engedélyezik/tiltjá, nagymértékben segítve ezzel a biztonsági személyzet munkáját.
A háttér-világításos LCD és LED kijelző oszlop-diagram, a folyamatos állapot kijelzés és öndiagnosztika egyszerűvé és kényelmessé teszi a termék használatát.

GARRETT PD6500iMagnaScanner PD6500i

 

Nemzetközi repületerek által elfogadott, minősített termék

Airport approved

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46

Kövess a facebookon