MINDEN, AMI BIZTONSÁG!

Cikkszám: HF-1
noimage

Személy-ellenőrző kesztyű, beépített fémkeresővel

Megnézem a kívánságlista oldalt
Megnézem az összehasonlítást
Az új HF-1 detektor kesztyű forradalmasítja a kézi személy-ellenőrzés és motozások hatékonyságát. Gyakorlatilag egy kevlár védelemmel ellátott „szabad-kezes” fémkereső.

Az erősített, kevlár borítású kesztyűben a keresést végző személy védve van pengék vagy fertőző tűk okozta veszélyektől, miközben a beépített ADAMS fémkereső elektronika megtalálja az elrejtett fémtárgyakat. A motozás során így fegyverek, csempészáruk és bármilyen más fém is felderíthető, miközben az operátor kezét nem foglalja egy hagyományos kivitelű fémkereső.

Az ADAMS HF-1 fémkereső kesztyű az operátor csuklójánál rezgéssel, diszkréten jelez, ha fémtárgyat talált. Erős, tartós anyagból készül, ugyanakkor könnyű, így viselni, használni, egyaránt kényelmes, és nem igényel semmilyen állítgatást, hangolást. Bekapcsolás után azonnal bevetésre kész – ilyen egyszerű!

A fémkereső áramkör a kesztyű anyagában van elrejtve, így mindkét kesztyű fémdetektorként is funkciónál, amin semmilyen látható vezeték, kapcsoló, stb. nincs! A detektort 1db 9V elem vagy akkumulátor működteti.
A HF-1 kesztyű elérhető „Duál-aktív” (D/A) párban (amikor mindkét kézre aktív fémkereső jut), vagy „Passzív-Aktív” (P/A) párban, utóbbi esetben csak a bal- vagy jobbkézen lévő kesztyűben van fémkereső.

Ajánljuk:
BV intézeteknek, bevetési osztagoknak, rendezvény biztosítóknak és katonai/hadipari alkalmazásra.


Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46

Kövess a facebookon