MINDEN, AMI BIZTONSÁG!

Slide Background
Személy-ellenőrzés
A detektor kapu és röntgenes csomagátvizsgáló megelőzi értékes áru, szerszámok, alapanyagok, adathordozók vagy információk kivitelét.
Slide Background
Exkluzív beléptető kapuk
A korszerű beléptető rendszer nem csak megbízható, de szép is.
Slide Background
Ipari sorompók
Gyors, hatékony gépjármű beléptetés: sorompók, kártyaolvasók, automata rendszámfelismerő – kamerás térfigyelővel dokumentálva.
Slide Background
Videó analitika
Arcfelismerés, gyártás-minőség ellenőrzés, területvédelem vagy ipari-vezérléstechnika.
Cikkszám: 007
noimage

Professzionális kézi fémkereső

Megnézem a kívánságlista oldalt
Megnézem az összehasonlítást
Nagy tiszteletnek örvendő, elismert, extra érzékenységű kézi fémkereső. Az amerikai BV intézetek szerződött partnereként ez a típus kerül beszállításra a börtönökbe. Világszerte széles körben alkalmazzák állami, kormányzati intézetek, kórházak és fokozott személy-ellenőrzést igénylő szervezetek.

Alkalmas a testbe juttatott, lenyelt, vagy bőr alá helyezett fémtárgyak kimutatására, akár tűhegy pontossággal is.

Az AD-17-hez hasonlóan tartalmaz egy kétállású "turbo" kapcsolót, ezzel választhatunk normál- és extra érzékeny detektálási módok között. Az egyszerű kapcsolás által az érzékenységet csökkenthetjük padló magasságban úgy, hogy ne riasszon a vasbeton alapzatra, ugyanakkor még mindig alkalmas maradjon egy cipőbe rejtett penge, vagy bilincs-kulcs kimutatására.A kiemelten fontos területeken, mint a fej, zsebek, vagy egyéb felületeken pedig egy kapcsolással extra érzékennyé tehetjük a detektor.

A fentieken túl, az AD-18 tartalmaz egy potméteres szabályozót, amivel a turbo fokozat érzékenységét beállíthatjuk, szabályozhatjuk.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

spectrum logo also

Spectrum Security Safety Kft.
Székhely: 1101 Budapest, Korponai u. 4.
Központi elérhetőség
Telefon: +36-30-475-70-46

Kövess a facebookon